De seneste nyheder

Adm. direktør i Bolius Boligejernes Videncenter, Ulrik Heilmann, mener, at et tilskud til energirenovering kan få flere boligejere til at gøre deres bolig mere energivenlig.

– Vores undersøgelser viser, at boligejerne er meget opmærksomme på energi og meget gerne vil renovere. Jeg er helt sikker på, at et tilskud til energirenovering vil få mange til at sætte deres projekter i gang, og det er godt, ikke bare for den enkelte boligejer, men også for klimaet, siger Ulrik Heilmann.

“Ordningen skal baseres på objektive kriterier og være nem for borgere og myndigheder at bruge og administrere. De nærmere regler fastsættes i forbindelse med finanslovsforhandlingerne”, skriver regeringen i sit regeringsgrundlag”

Få tilskud til energirenovering

I stedet vil regeringen lave en grøn tilskudspulje, så boligejere kan søge tilskud, hvis de vil energirenovere deres bolig. Hvor meget og hvad man kan få tilskud til – fx isolering eller nye energiruder – er ikke besluttet endnu.

Hvis du stadig vil gøre brug af fradraget til fx håndværkere, havearbejde, rengøring og børnepasning, skal du se at komme i gang. For den nye S-R-SF-regering afskaffer fra 1. januar 2012 den såkaldte BoligJobplan, som fradragsordningen hedder.